Coaching

Personlig coaching

 

Dette er en prosess der vi sammen jobber frem mot en løsning. Det er du som kunde som sitter på svarene. Som coach hjelper jeg til med å stille gode spørsmål som gir deg muligheten til å finne svarene i deg selv.

Gruppe coaching

 

Vi jobber i gruppeprosess mot det ønskede målet dere har. Det kan være alt fra bedre kommunikasjon til integrering av selskapets verdier i alle ledd. Disse prosessene kan være satt sammen av gruppe- og enkeltcoaching ved behov.

 

 

Samarbeidspartnere

 

MetaResource AS (www.metaresource.no)

Som NLP Trener har jeg inngått et samarbeide med MetaResource der jeg underviser og deltar som fasilitator i ulike prosjekter.

 

Hamsa AS (www.hamsa.no)

Elisabeth og jeg jobber sammen for å skape noe som vil være av verdi for deg. Følg med.

Etikk:

Jeg følger de etiske retningslinjer som er utarbeidet av Den Norske Coach Forening (DNCF). Disse finner du her.

 

23 november 2017 ble jeg sertifisert gjennom DNCF.

 

Disclaimer:

 

Coaching er en prosess der det er din innsats som avgjør hvilket resultat du får. Som coach vil jeg kun være en professjonell sparringspartner som stiller åpne spørsmål som hjelper deg til å hente ut svarene og ressursene i deg selv. Resultatet er derfor avhengig av at du ønsker endring og vekst.

Her er hva noen av mine fornøyde kunder sier om meg:

 

Torbjørg er lett å få kjemi med og er en rolig og positiv coach. Hun stiller de rette spørsmålene for å få meg til å tenke. I og med at hun selv spiller i korps, så kjenner hun godt til det jeg snakker om. Jeg kan absolutt anbefale alle som måtte slite med angst og nerver før konserter og solistoppgaver, å bruke Torbjørg. Det er det verdt!

Fornøyd kunde etter en prosess

 

Torbjørg utstråler tillit og en unik interesse for mennesket, - så i en coachingprosess med henne var det lett for meg å åpne opp.

Fornøyd kunde etter en prosess

 

 

 

 

LifeWork AS

tkt@lifework.no